Architecture & Design   —   Workshops   —   Press   —   Team   —   Clients & Partners   —   Contact

Byt Zahrady

interiér - rekonstrukce
Buchlovice, ČR
2013

Projekt: O. Elfmark
Foto: P. Willert

Projekt rekonstrukce půdního bytu v rodinném domě ze 70. let. Proběhla konverze staré půdy na obytnou jednotku 3+kk. Dle požadavku investora byly původní dvě hlavní místnosti sloučeny do jedné a tím získaly novou funkci - obytný prostor s kuchyňským koutem. Poměrně úzká obdélníková dispozice místonosti byla funkčně rozdělena na kuchňský kout s prodlouženou pracovní deskou, sloužící jako bar. Dále jídelní část se stolem a vstupem do spíže řešeným posuvnými dveřmi a obytný prostor s rohovou sedačkou a vstupem na schodiště. Zajímavým detailem je vstup do dětského pokoje s posuvnými dveřmi, vetknutý do sestavy úložných prostor.



Atelier Elfmark — www.elfmark.cz — 2018